Cazare judetul Vaslui

Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera

Cazare judetul Vaslui

0 proprietati
Ne pare rău, nu s-au găsit unități de cazare după criterile selectate. Alegeți alte criterii de căutare.
Cazare judetul Vaslui

Judetul Vaslui este situat in regiunea Moldova si are drept oras de resedinta orasul cu acelasi nume. Acesta este delimitat de judetul Iasi in partea de nord si de judetul Neamt in partea de nord-vest, de judetul Galati in partea de sud si de judetul Vrancea in partea de sud-vest iar in partea de est de Republica Moldova.

Desi turismul este intr-o faza incipienta a dezvoltarii, acesta are parte de obiective turistice precum Sala Arta din Vaslui, Muzeul Vasile Parvan din Barlad, Casa Sturdza din Barlad, Biserica Sf. Ioan, Biserica Domneasca, zidita incepand cu anul 1634 in timpul domnitorului Vasile Lupu, Biserica Sf. Gheorghe, Statuia lui Stefan cel Mare de la Podul Inalt, Ruinele Curtii Domnesti a lui Stefan cel Mare din Vaslui, Statuia de bronz a lui Stefan cel Mare din Centrul Civic Vaslui si Mausoleul Penes Curcanul din Parcul Copou in Vaslui.

Judetul Vaslui are unitatile de cazare in zona manastirilor de aici sau in orasele acestuia. Dintre unitatile de cazare la care va puteti caza, puteti alege intre pensiuni turistice de 2 si 3 stele, dar si la hoteluri si vile sau la proprietari care va vor oferi cazare ieftina.