Cazare judetul Tulcea

Vezi harta
Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera
Cazare judetul Tulcea

Tulcea este un judet in regiunea Dobrogea ce are resedinta orasul cu acelasi nume, si are drept vecini la sud judetul Constanta, la vest judetul Braila ia la nord granita cu Republica Moldova iar la est Marea Neagra.

Tulcea este supranumita Poarta Deltei Dunarii pentru deschiderea pe care o are la aceasta rezervatie a biosferei. Dintre atractiile turistice enumaram Parcul National Muntii Macinului, manastirile Cerbu, Celic Dere, Cocos, Saon, Stipoc, siturile arheologice Cetatea Medievala de la Enisala, Fortificatia Romana- Babadag, Cetatea Noviodunum, Cetatea Aegyssus, Casa Panait Cerna, Farul din Sulina, Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, Muzeul de Istorie si Arheologie.

Datorita Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, care se afla pe teritoriul judetului Tulcea, numarul pensiunilor turistice si agroturistie care ofera cazare la conditii de 2,3 si 4 stele a crescut in ultimii ani. Pe langa acestia , locuri de cazare se gasesc si la proprietari, dar si la vilele si hotelurile de aici.