Cazare judetul Neamt

Vezi harta
Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera
Cazare judetul Neamt

Judetul Neamt se afla in nord-estul Romaniei si are ca resedinta de judet orasul Piatra-Neamt. Acesta are drept limite la nord judetul Suceava, la est si sud-est judetele Iasi si Vaslui, la sud judetul Bacau iar la vest judetul Harghita.

Obiectivele turistice din judetul Neamt sunt multe si complexe, acesta fiind vizitat indeosebi pentru vestigiile istorice conservate pe aceste meleaguri, pentru si manastirile vechi si peisajele montane minunate ale Masivului Ceahlau. Alte obiective turistice de mentionat sunt Cetatea Batca Doamnei, Curtea Domneasca, Turnul Clopotnita, Casa Memoriala Calistrat Hogas, Casa Iohann Simeon Brukner sau Parcul Natural Vanatori Neamt cu Rezervatia de zimbri dar si cele peste 100 de biserici si manastiri din judet, precum Neamt, o manastire veche datand din anul 1367, Secu, Agapia sau Varatecul.

Judetul Neamt este impanzit de unitati de cazare in special in zonele turistice ale acestuia, in zona de munte si in Piatra Neamt. Aici veti gasi locuri de cazare la pensiuni turistice de 2 si 3 stele, dar si la vile de hoteluri de 4 si 5 stele care va vor oferii pe langa cazare si alte servicii: restaurant, sala de conferinta, spa si sauna, locuri de parcare sau acces la internet si multe altele.