Cazare judetul Mures

Vezi harta
Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera
Cazare judetul Mures

Judetul Mures este localizat in regiunea Transilvaniei, avand resedinta de judet in orasul Targu Mures. Se invecineaza la nord si nord vest cu judetele Bistrita Nasaud si Cluj, la sud si sud-vest cu judetele Alba, Sibiu si Brasov, iar la est si sud-est cu judetele Harghita si Covasna.

Dintre obiectivele turistice ale in judetului Mures, mentionam: Scaunul Domnului, Pasul Bucin, Sovata cu Lacul Ursu, Singeorgiu de Mures cu Baile Sarate, Rezervatia Peisagistica Valea Muresului, Cetatea Medievala Targu-Mures, Cetatea Medievala din Sighisoara, Platoul Cornesti si nu in ultimul rand Gradina Zoologica din Targu Mures.

In judetul Mures veti gasi unitati de cazare incepand de la pensiuni de 2 si 3 stele, pana la vile sau hoteluri de 4 si 5 stele. Acestea se gasesc in zonele turistice ale judetului sau in orasele mari. Unele hoteluri din Targu Mures ofera pe langa cazare si acces la internet, la bai calde sau sarate, piscina, spa, sauna, restaurant sau parcare pazita. In zonele turistice pensiunile agroturistice pastreaza obiceiurile locale.