Cazare judetul Harghita

Vezi harta
Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera
Cazare judetul Harghita

Judetul Harghita este situat in regiunea Transilvania ce are ca resedinta orasul Miercurea Ciuc. Se invecineaza la est cu judetele Neamt si Bacau, la vest cu judetul Mures, la sud cu judetele Brasov si Covasna iar la nord cu judetul Suceava.

Lacul Sfanta Ana si Lacul Rosu sunt cele mai importante puncte de atractie turistica, alaturi de Cheile Bicazului , Castelul Lazarea, Baile Tusnad , Complexul baroc Sumuleu sau Biserica de lemn din Tulghes.

Relieful judetului Harghita este predominant montan. Dintre muntii care se intind pe teritoriul acestui judet enumeram muntii vulcanici Calimani, Gur-Ghiu si Harghita precum si muntii alcatuiti din roci cristaline si calcare Hasmas si Giurgeu. Datorita zonelor montane de aici, numarul turistilor care viziteaza zona este in crestere in fiecare an. De aceea si numarul unitatilor de cazare a crescut, astfel aici va puteti caza la pensiuni turistice si agroturistice, la vile, dar si hoteluri.

In zona turistica Baile Tusnad, hotelurile ofera pe langa cazare si alte servicii si facilitati incepand de la restaurant in incinta, sai de conferinta si parcare proprie, pana la spa, sauna , sal de sport sau acces la internet.