Cazare judetul Giurgiu

Alege o localitate din judetul Giurgiu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Afiseaza tot
Vezi harta
Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera

Cazare judetul Giurgiu

1 proprietati
Cazare judetul Giurgiu

Giurgiu este unul din judetele din regiunea istorica Muntenia din sudul tarii, ce are ca resedinta orasul cu numele omonim cu judetul. Acesta se invecineaza la est cu judetul Calarasi, la vest cu judetul Teleorman, la nord-est cu municipiul Bucuresti, la Nord cu judetul Dambovita, la nord-vest cu judetul Arges, iar la sud, pe o lungime de 72 km, cu fluviul Dunarea ce il desparte de Bulgaria .

Obiectivele turistice ale judetului cuprind o gama larga dintre care amintim Turnul cu Ceas, Podul Prieteniei, Ateneul, Podul Bizetz si Portul Ramadan, Schitul Sf. Nicolae, Ruinele cetatii medievale, Muzeul de Istorie, Biserica Greco-Catolica dar si podul de peste Neajlov din localitatea Calugareni.

In judet se gasesc pensiuni si vile, moteluri si hoteluri care ofera cazare aproape de Bucuresti sau aproape de granita cu Bulgaria. Numarul unitatile de cazare din Giurgiu este relativ mic, deoarece judetul are o intindere mai restransa. Pentru a avea datele de contact , telefon sau adresa la unitatile de cazare din judet, intrati pe fiecare localitate in parte.