Cazare Galati

Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera

Cazare Galati

0 proprietati
Ne pare rău, nu s-au găsit unități de cazare după criterile selectate. Alegeți alte criterii de căutare.
Cazare Galati

Galati este un judet in regiunea Moldova , ce are ca si resedinta orasul cu acelasi nume si se invecineaza la nord cu judetul Vaslui, la sud cu judetul Braila si la est cu Republica Moldova.

Pe ramura turistica, judetul se bucura de obiective turistice diversificate, printre care se numara Gradina Zoologica, Statuia lui Costache Negri, Muzeul de Istorie si Muzeul de Arta Vizuala, Casa Macri si Complexul Muzeal Stiintele Naturii, toate completate de superba Faleza, un loc excelent de promenada si petrecerea vacantei.

Datorita reliefului divers al judetului Galati , unitatile de cazare de aici sunt impartite pe tot teritoriul acestuia. Veti gasi cazare la pensiuni turistice si vile , dar si la hoteluri de 3,4 si 5 stele, in special in zona orasului Galati. In ultimii ani, pe cursul Dunarii s-au deschis numeroase unitati de cazare - pensiuni restaurant - care ofera turistilor un peisaj natural unice specifice fluviului care strabate judetul. Rezervarile se pot face direct la receptie prin email sau telefonic.