Cazare judetul Constanta

Vezi harta
Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera
Cazare judetul Constanta

Judetul Constanta se afla in partea de sud-est a Romaniei, avand ca resedinta orasul cu acelasi nume, Constanta, cel mai vechi oras atestat documentar din Romania. Acesta se invecineaza la Nord cu judetul Tulcea, la Sud este marginit de frontiera de stat romano-bulgara, la Vest se afla fluviul Dunarea.

Din punct de vedere turistic, judetul Constanta este unul dintre cele mai importante si mai prolifice destinatii turistice, datorita pozitionarii sale pe malul Marii Negre. Cele mai importante orase din judetul Constanta sunt orasele-statiuni Mangalia, Costinesti, Eforie Sud, Eforie Nord si Vama Veche , dar nu in ultimul rand statiunea Mamaia, parte a orasului Constanta .

Judetul Constanta are printre cele mai multe unitati de cazare din Romania, incepand de la pensiuni sau vile , pana la hoteluri si apartamente in regim hotelier. In perioada verii se gasesc locuri de cazare si la particulari , care ofera o cazare mai ieftina si aproape de mare. Judetul are concentrat cel mai multe unitati de cazare pe malul marii , cat mai aproape de plaja. Hotelurile de aici ofera servicii de 3, 4 si 5 stele incepand de la restaurant, sauna, spa, piscina proprie sau alte facilitati: parcare pazita, acces la plaja privata.