Cazare judetul Caras-Severin

Alege o localitate din judetul Caras-Severin:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Afiseaza tot
Vezi harta
Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera
Cazare judetul Caras-Severin

Caras-Severin este un judet a carui intindere se imparte intre regiunile Banat si Transilvania din Romania, situat in partea de sud-vest a tarii si care are ca resedinta orasul Resita. Judetul se invecineaza cu judetele: Timis in nord si nord-vest, Hunedoara si Gorj in est, Mehedinti in est si sud-est, iar Dunarea formeaza in partea de sud si sud-vest granita cu Serbia.

Din punct de vedere turistic judetul este reprezentat de statiunile balneoclimaterice si de tratament printre care aminim Baile Herculane, Trei Ape, Semenic si Crivaia. Totodata judetul are 4 parcuri nationale, precum si 3 zone de chei (Cheile Garlistei, Cheile Rudariei, Cheile Susarei).

La capitolul cazare, judetul Caras-Severin ofera servicii la pensiuni si vile, dar si la hoteluri clasificate la 2,3 sau 4 stele. In zona statiunilor unitatile de cazare ofera si alte servicii de relaxare pentru cei care vin la tratamente sau in vacanta. Acestia ofera si alte servicii cum ar fii: mese festive la restaurantele din incinta, sali de conferinte, spa, sauna sau alte facilitati: spatii verzi pentru copii sau locuri de parcare pazite.