Cazare judetul Botosani

Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera

Cazare judetul Botosani

0 proprietati
Ne pare rău, nu s-au găsit unități de cazare după criterile selectate. Alegeți alte criterii de căutare.
Cazare judetul Botosani

Judetul Botosani este localizat in nordul regiunii Moldova din Romania si are ca si resedinta de judet municipiul Botosani. Este judet de frontiera cu Republica Moldova la est si cu Ucraina la nord.

Este cuprins intre raurile Siret si Prut si are un relief predominant deluros. In acest judet veti gasi case memoriale si muzee care pastreaza vie amintirea unor personalitati de marca ale culturii romanesti: Mihai Eminescu, George Enescu, Nicolae Iorga, Stefan Luchian, Grigore Antipa.

Dintre obiective si edificii culturale enumeram Casa memoriala "Mihai Eminescu" - Ipotesti, Casa memoriala "George Enescu" , Casa memoriala "Nicolae Iorga" si Muzeul Memorial " George Enescu", completate de Centrul Vechi al orasului Botosani.

In zona Botosani veti gasi cazare la pensiuni agroturistice si vile turistice ce pastreaza obiceiuri si traditii locale in special de sarbatorile de iarna, paste sau cele din timpul verii. Aceasta zona este recunoscuta pentru pensiunie agroturistice care pastreaza obiceiurile si mancarurile specifice zonei.