Cazare judetul Arges

Vezi harta
Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera
Cazare judetul Arges

Judetul Arges este situat in regiunea Muntenia din Romania, aflat in zona central-sudica a tarii in vecinatatea judetelor Olt, Teleorman, Dambovita si Brasov. Relieful acestui judet este variat datorita pozitionarii sale geografice, avand atat altitudini de campie cat si de munte pana la 2.500 m. Resedinta judetului este municipiul Pitesti.

Din punct de vedere turistic este o zona bogata in vestigii, monumente si obiective istorice si turistice dintre care mentionam Castrul de la Jidava, Curtea Domneascai de la Curtea de Arges, Cetatea Poienari, Manastirea Curtea de Argesi, Manastirea Negru Voda de la Campulung.

In acest judet se afla una dintre cele mai moderne centre balnoeclimaterice permanente din tara, in orasul Badesti, unde veti gasi cazare la pensiuni turistice sau vile , dar si la hoteluri ce ofera pe langa servici de cazare alte facilitati printre care: restaurant, spa, sali de sport , sauna sau tratamente balneare. In zonele turistice ale judetului veti gasi pensiuni agroturistice ce sunt pastratoare ale traditiei locale.